2013. április 5., péntek

1769 T3 Rózsahegyi György: Virágcsendélet - Jelenlegi ára: 55 002 Ft

Olaj farost festmény, jelezve balra lent RGY 94.
 Mérete 30 x 40, 5 cm. Keret nélküli kép.
T3
Ettől a művésztől további képeket is árulok, kérem tekintse meg őket ITT!
Ugyanettől a művésztől árvereztek már festményt az axioarton 180 000 Ft-ért.
Rózsahegyi György
Édesapja, Rózsahegyi Jenő világszerte számon-tartott profi bokszoló volt, aki a háború előtt jó nevű sportiskolát működtetett Budapesten és hobbija a festőművészet volt.
Fia mindkét területen nyomdokaiba lépett, de sportsikereit megakadályozta egy sérülés, amely miatt fel kellett hagynia az ökölvívással. A rajzolás viszont már kisgyermek korától Rózsahegyi György szenvedélyévé vált, kedvtelésből portrékat kezdett készíteni szinte mindenkiről, aki az útjába került. Fia tehetségét látva édesapja letette az ecsetet és átadta neki festőszerszámait, így 14 éves korától a rajzolás mellett festészettel is foglalkozni kezdett és nagy lelkesedéssel folytatta képzőművészeti tanulmányait mesterei - többek között Kmetty János - iránymutatásai mellett.
A szakma már korán felfigyelt egyedi karikatúra stílusára, ezért műszaki szerkesztői, grafikusi állását félmunkaidősre váltotta, hogy szabadúszóként eleget tehessen többek között a Magyar Nemzet, a Népsport és az Esti Hírlap megrendeléseinek, később pedig kiadta a karikatúraköteteit.
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
Postázás:  Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás:  Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés:  Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia:  Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!


Jelenlegi ára: 55 002 Ft

Az aukció vége: 2013-04-06 18:00
. 1769 T3 Rózsahegyi György: Virágcsendélet - Jelenlegi ára: 55 002 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése