2013. április 25., csütörtök

24" FALTER FX 400 agyváltó+agydinamó+kontrafé - Jelenlegi ára: 44 999 Ft


24" FALTER FX 400 agyváltó+agydinamó+kontrafé
KEDVES LICITÁLÓK.... VÁROM ÖNÖKET A OLDALÁN BELÉPVE!
HA MÁR KERÉKPÁRRAL MEGY A GYEREK ISKOLÁBA..... ..
24" FALTER FX 400 ATB agydinamós, 3 sebességes agyváltós, kontra+"V" fékes  kerékpár 8-12 éves gyermeknek NÉMETORSZÁGBÓL!
HÚSVÉTRA kérték... de sajnos nem érkezett meg, most fogják hazahozni.
KATALÓGUSKÉPEK!!
 
HASZNÁLTAN IS 150-180 Euro!
BÁRMI KÉRDÉSED VAN SZÍVESEN VÁLASZOLOK!
KEDVES LICITÁLÓK.... VÁROM ÖNÖKET A OLDALÁN BELÉPVE.
Önnek is gondot okoz, milyen hasznos ajándékkal lephetné meg gyermekét?
... a kerékpár hasznos.... és értékálló ajándék minden alkalomra..... . az egészséges életmódra nevelés egyik legjobb eszköze.
Ha azt szeretné, hogy gyermeke egészséges felnőtté váljon..... ne számítógépes játékokat vásároljon..... . hanem kreatív, mozgásra sarkalló..... játékokat, eszközöket..... . amivel észrevétlenül , akaratlanul is sportol a gyermek.
BÁRMI KÉRDÉSED VAN SZÍVESEN VÁLASZOLOK.
  Olyan ifjusági  kerékpárt kínálok Önöknek..., ami nemcsak esztétikailag , de biztonságtechnikai szempontból is messzemenőkig  megfelel a magyar... és a nagyon szigorú Európai Uniós  szabványoknak egyaránt.
AGYDINAMÓS kerékpár. azoknak .... akiknek a biztonság mellett, fontos a környezetbarát technológia.
Nincs  folyton kimerülő elem... nincs szennyező hulladék... és a világítás mindig "KÉZNÉL VAN" .. nem marad otthon, és nem merül ki sohasem!
Környezetbarát,   gazdaságos megoldás , német preciztitás!
HOGY MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A KERÉKPÁR?
AGYDINAMÓS!.... az első kerékagyban beépített generátor működteti a világítást, ami az első lámpán lévő kapcsolóval ki-be kapcsolható.... a hátsó lámpa parkolófénnyel ellátott... ami egy kondenzátornak köszönhetően álló helyzetben is világít... ha útközben meg kell állni. Nem nehéz hajtani, nem olyan mint a hagyományos dinamó.... ezt észre sem lehet venni, semmilyen fizikai ellenállás nincs.... nem merül le mint az elem... örök élet+1 nap.
Mindig "kéznél van", nem marad otthon... nem baj ha besötétedik... tényleg egy zseniális találmány.
Magyarországon még ritkaságnak számít... igazi különlegesség!
A KERÉKPÁR KÖTELEZŐ FELSZERELÉSE:
Nem elég a szabályos kerékpáros. Ha a biciklin nincs csengő, lámpa (nappal is), megfelelő fényvisszaverő, a rendőr akkor is büntethet..
6/1990. (IV. 12. ) KöHÉM rendelet 116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni
a) könnyen kezelhető, megbízható kormányberendezéssel,
b) két, egymástól függetlenül működtethető fékszerkezettel, melyek közül az egyik az első, a másik a hátsó kerékre hat,
c) hangjelző berendezéssel, amely csak csengő lehet,
d) egy előre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával,
f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színű fényvisszaverővel,
g) legalább az első keréken legalább 1 db borostyánsárga színű, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverővel (küllőprizmával).
KÖZÚTI ELLENŐRZÉS SORÁN EZEK BÁRMELYIKÉNEK HIÁNYA.... HELYSZÍNI BIRSÁGGAL BÜNTETHETŐ... melynek összege, a világítás hiánya esetében 40. 000Ft .
AJÁNLOTT felszerelés:
-a pedálon, és mindkét kerék küllői között a borostyánsárga színű prizma,
-a karos szélességjelző prizma (előre fehér, hátra piros színű fényvisszaverővel),
-a visszapillantótükör,
-és a sárvédő. "
Saját részre vásároltam családomnak Német jó minőségű agyváltós, és agydinamós kerékpárt.... többen kérték, ha lesz hozzak nekik is....
NEM KERESKEDŐ VAGYOK.... CSAK A KISFIAM KEDVÉÉRT FOGLALKOZTAM VELÜK!
AKI  JÓ MINŐSÉGŰ KERÉKPÁRT KERES A GYERMEKÉNEK, JÓ ÁRON, AZ JÓ HELYEN JÁR...
AZ ALKUDOZÁSOK ELKERÜLÉSE  ÉRDEKÉBEN: AKI CSAK EGY OLCSÓ "AKÁRMILYEN" BICAJT SZERETNE A GYEREKNEK, AZ NE IS OLVASSA TOVÁBB... EZ NEM AZ A BRINGA AMIT KERES !
NEM TUDOM OLCSÓBBAN ADNI, MINT AMENNYIBE NEKEM KERÜLT....
Ezek a kerékpárok Németországban is nagyon drágák, újonnan 360-490 Euro , használtban pedig tipustól függően 150-200 Euróig is felmegy az áruk.
De míg nálunk  újonnan is ritka mint a fehér holló, kint lehet használtan kapni olyat, ami megkímélt, szinte újszerű állapotban van.
Eddig minden kerékpár, ami hozzánk megérkezett... mind egytől egyig valóban olyan volt, mint az új..... gyönyörű. tiszta, gondozott... és..... . a német eladó, kérés nélkül..... . adta vele a papírjait..... náluk ez természetes.
Sokan ezért szeretnek németektől vásárolni, mert amire a német eladó azt írja, "alighasznált".... abban biztos lehet az ember... olyan mintha új lenne.
Eladó a képeken látható , kék-fekete színvilágú Németország TOPLISTÁS FALTER FX 400, ATB tipusú, 3 sebességes , agyváltós, agydinamós, szuper attraktív városi / mountain bike   ifjusági, kerékpárja,.. /, magyarnyelvű használati útmutatóval, az eredetét igazoló papírokkal, adásvételi szerződéssel/
Eredeti bolti áruk: 399. Euro.... az napi árfolyamon átszámolva... kb: 124. 000Ft..... ..
még akciósan is 299 Euro, a legdrágább tipusú kerékpár.... de nem véletlen,... mert valóban  precíz  német technológiával készült , felsőkategóriás  kerékpárokról van szó.
/Ha összeadjuk a benne lévő alkatrészek árát.... már a két agy többe kerül, mint amennyit én az egész kerékpárért kérek.... /
    Kategorie: Jugend 24 Zoll 
 
FALTER FX 400 3 gang 24 zoll  399, 99 €
Artikel-Nr.    57746
Jahr            2010
Radgröße   24 Zoll
Technische Details:
Material    Aluminium Y-Rahmen
Farben          blau/Schwarz
Schaltung      3-Gang Nexus mit Rücktritt
Schalthebel    Shimano Drehgriff
Bremsen       ALU V-Brake
Felgen          Aluminiumfelgen mit geschliffenen Flanken
Reifen          Reifen mit Reflexlinie
Beleuchtung  C-Lux Halogenscheinw. m. Standlicht
Rückleuchte  C-Lux Standrücklicht
Dynamo        Nabendynamo
Bleche           Kunststoff, Silber
OPTIKAI fokozatkijelzős marokváltó
puha párnázott sportos bőrnyereg
Egyszerű kezelhetősége, biztonságtechnikai felszereltsége révén, ezt a tipust, a németek, "iskolai"kerékpárként tartják nyilván.
Gondoljunk a korán sötétedő iskolai szezonra... amikor rövidülnek a nappalok, korábban lesz sötét... a szürkületben... méginkább hangsúlyossá válik a "látni és látszani "szlogen.
Ennek a  kerékpárnak alapfelszereltsége  minden közlekedésbiztonsági berendezés... nem fordulhat elő... hogy  nincs világítás... mert otthon maradt a villogó... vagy beázott... vagy kimerült az elem.
Az agydinamó a hagyományos dinamóval szemben hangtalan, és esőben is működőképes....
Az első lámpán lévő kapcsolóval indítható az első+hátsó világítás..... .
A hátsó lámpa STAND-LIGHT funkciós..... megállás után is világít néhány percig..... hogy az álló kerékpár észrevehető legyen.... pl. egy kereszteződésben....
  HASZNÁLT KERÉKPÁR, ezért nyilván a használatból eredő apróbb karcok előfordulhatnak rajta, /néhol a díszítő matrica felgyűrődött.. /de nincs összeverve , /funkcionáisan hibátlan, működőképes..... nem lötyög, nem zörög, váltók, fékek, világítás hibátlanul működnek. Szinte minden része nem rozsdásodó alumínium... a kerékpár összsúlya: 14, 2kg
Elsősorban családomnak szerettem volna venni, de többen kérték, ha lesz rá lehetőség hozzak nekik is.... így kérésüknek eleget téve többet vettem.
főbb jellemzői.....
3 sebességes Shimano Nexusagyváltó..... ... Shimano agydinamós világítás..... .... könnyű alumínium váz,.... .. duplafalú  alumínium felnik..... dupla fékrendszer/elöl "V" fék+ kontrafék/..... . , rozsdaálló csavarok és küllők,.... . aluplastic sárvédők,.... . felül zárt láncvédelem..... . fehér reflexcsíkos oldalfalú /fényvisszaverő, defektgátlós / gumik.....
Csúcsszuper bringák..... az egészen biztos!
PROMAX ALLOY ALU  "V" FÉKEK A gyermek kezéhez tervezett, könnyen kezelhető alu fékkarok...
fehér REFLEXCSÍKOS, fényvisszaverő gumiabroncs..... /a rendőrség is elfogadja, küllőprizma helyett
A kerékpár papírjai mellé adok magyarnyelvű leírást az AGYDINAMÓ és az AGYVÁLTÓ rendszeréről.
Dynamo:    agydinamó DH-3N20 Nagy teljesítmény már alacsony fordulatszámon is, Nagyon hatékony csekély gördülő ellenállás mellett.
Megbízható, beépített elektronika minden időjárásnál nagy teljesítményt biztosít.
Nabendynamo KB 04 Dynamo Vorderradnabe
Art. Nr.: 130530, 45 EUR
Agyváltó
Nexus Inter-3 SG-3C41 3-fokozatú hajtómű
Kontrafékes agyváltó (3 sebesség)
Fokozatváltást könnyítő mechanizmus
Kisebb fokozat-ugrások (244%-os áttételi arány)
Strapabíró konstrukció
Rendkivül jó hajtási sebességek , gondozásmentes hosszú élettartam !
Az agyváltó rendszer kényelmesebb és biztonságosabb, mint a külső-váltókaros megoldások. A mozgó alkatrészek a kerékagyban található dob belsejében mozognak, ezáltal nem csípik be a menet közben az esetleg lelógó ruhát. Karbantartásuk különösebben nem igényes,   a városi kerékpározáshoz bőségesen elegendő hatásfokú. Rendszeres tisztítás és olajozás ellenében egy megbízható és biztonságos rendszert birtokolhatunk.
MINDEN ALKATRÉSZE JAVÍTHATÓ, PÓTOLHATÓ MAGYARORSZÁGON IS KAPHATÓ A SZAKÜZLETEKBEN!
NAGYON FONTOS a MEGFELELŐ MÉRETŰ KERÉKPÁR KIVÁLASZTÁSA!!!
A szülő felelőssége, gyermeke biztonságos közlekedése.
A kerékpározás a gyermekek körében az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb mozgásforma. Fontos, hogy a bicaj kiválasztása tökéletesen sikerüljön és már az első próbálkozások is örömöt szerezzenek. Milyen szempontok alapján válasszuk ki gyermekünk kerékpárját?
Kerékpárválasztás - Miért fontos a megfelelő méret?
Ahhoz, hogy gyermekünk valóban élvezze , megszeresse a kerékpározást néhány alapvető szempontot figyelembe kell venni.   Helyezzük előtérbe a megfelelő felszereltséget és méretet a külcsínnel szemben. Az első fontos szempont a kerékpár megfelelő méretének kiválasztása.   Rengeteg általánosítás létezik kor és magasság alapján a váz méretére vonatkozóan. Meg kell próbálni a középutat megtalálni és minden esetben ki kell próbálni, ne csak a szóbeszédre hagyatkozzunk.
12"-os gyerekkerékpár, mely a legkisebbek számára ideális. Korban 2-4 éveseknek, de magasságot tekintve 75 – 95 cm – es méretet érdemes irányadónak tekinteni. Ha biztonságosan tud már vele közlekedni csemeténk, akkor kevésbé forgalmas területen pár száz métert is képesek megtenni ezzel a bringával is a kicsik.
14"-os kerékpár már az óvodás korosztálynak ideális, 3-5 évesek számára, de itt is  figyelembe kell venni a magasságot, mely 85 – 105 cm közöttre tehető.
16"-os bicikli 4-7 évesek számára tökéletes, amennyiben a testméretük is igazodik hozzá. Ez körülbelül 90 – 115 cm között az ideális.
20"-os gyerekkerékpár a 6-9 éveseknek készült, ha az párosul 110 – 130 cm – es magassággal
24"-os gyerekkerékpár már 8-11 éves gyerekek mérete, magasságot tekintve 125 – 150 cm az ideális.
Azonban érdemes néhány lépést végigcsinálni, miután kiválasztottuk a megfelelő méretű kerékpárt, hogy biztosak legyünk benne, ez a tökéletes vázméret gyermekünk számára.     
Ültessük rá a gyerkőcöt a bringára. Ha a kezével fogja a kormányt, a lábujjainak érniük kell a földet, de ideálisabb, ha a talppárnák is leérnek.
Amikor átlép a gyerek a kerékpáron és a felsőcső a két lába között van, akkor a kerékpár felsőcsöve és a gyerek ágyéka között lenni kell 3 centinek.
Érdemes figyelni a fékekre, hogy könnyen kezelhetőek legyenek és kis erőkifejtéssel is képes legyen gyermekünk azt hatékonyan használni.
Gyerek kerékpárok esetében a 12", 14", 16", 20" és 24"-os kerékméretek a jellemzőek.
Gyermek kerékpár kerékméret meghatározása
Életkor vagy magasság
Javasolt kerékméret
életkor
magasság (cm)
 
2 - 4 éves
85 - 100
12" kerék átmérő
3 - 5 éves
95 - 110
14" kerék átmérő
5 - 7 éves
110 - 120
16" kerék átmérő
7 - 9 éves
120 - 135
20" kerék átmérő
9 - 11 éves
135 - 145
24" kerék átmérő
11+ éves
145+
26" kerék átmérő



Jelenlegi ára: 44 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-12 23:13
. 24" FALTER FX 400 agyváltó+agydinamó+kontrafé - Jelenlegi ára: 44 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése