2013. április 19., péntek

Panasonic Lumix LS5 digitális fényképezőgép! - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Panasonic Lumix DMC-LS5 digitális fényképezőgép, fekete
14, 1 megapixeles LUMIX modellt vezet be a Panasonic a DMC-LS5-ös géppel, amely 26 mm-es nagylátószögű, 5-szörös optikai zoomképességű objektívvel (35 mm-es egyenérték: 26-130 mm), F2, 8-as fényerővel és O. I. S. optikai képstabilizátorral rendelkezik.
Az optikai képstabilizátor hatékonyan kompenzálja a kézremegés okozta elmosódást, és szakmai berkekben is elismert kivételes korrekciós teljesítményt kínál a kép minőségének romlása nélkül. Emellett a LUMIX népszerű Intelligens Automata (iA) üzemmódja nyújt garanciát arra, hogy a felhasználó minden helyzetben a legjobb eredményt érje el. Az emberi arcok megfelelő élességéről és expozíciójáról az Arcészlelés funkció gondoskodik, míg az Intelligens Jelenetválasztás az adott körülmények alapján - mint például portré készítése vagy tájfotózás stb. - automatikusan választja ki a legjobb beállításokat. Az Intelligens ISO-vezérlés képes felmérni a képalany mozgásának sebességét és meghatározni az ISO-érzékenység és a zársebesség értékének optimális kombinációját, megelőzve ezzel a mozgási elmosódást.
A fentieken kívül a fényképezőgép lehetővé teszi 720p HD formátumú videofelvételek készítését, és a tartozék PHOTOfunSTUDIO szoftver segítségével megkönnyíti a fotók és videók megosztását például a Facebook vagy a YouTube portálon.
Az AA méretű elemmel használható DMC-LS5 bármely kezdő fotósnak gépkategóriáján felüli kényelmet és eredményeket kínál.
Csak azért írom, hogy használt, mert nem találom a számláját! Nem használtuk! Tavaly kapta a lányom a születésnapjára, de nem használta, mert a mobilján van fényképező. 8GB-os SD kártyát adom hozzá!!!!!



Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-07 20:11
. Panasonic Lumix LS5 digitális fényképezőgép! - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése