2013. július 27., szombat

Lego Basic kislányoknak, vadi új, - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Megépítheted a tökéletes vidéki házat, vezetheted a csinos halványlila autót és még sok minden mást is megtehetsz ezzel a nagyszerű kezdőkészlettel. Óriási változatosságával és sokféle színű építő- és egyéb elemeivel a LEGO Rózsaszín elemtartó doboz készlet mindent megad, amire egy fiatal lánynak szüksége lehet, hogy létrehozza a vidám építés világát. Kemény, LEGO építőelem tárolódobozban. Könnyen követhető építési útmutatókat és ötletadó gondolatokat tartalmazó füzet is tartozik hozzá.
Új, bontatlan!
Csomagolási, és egyéb költségeket nem számolok fel! Személyes átvételre kizárólag a XVIII. kerületben tudok lehetőséget biztosítani időpont egyeztetés után! Kérlek ennek tudatában licitálj, mert munkám és egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudok máshol találkozót szervezni! Ha ez nem megoldható, válaszd a postázást! A küldemény méretének, és súlyának függvényében az aktuális postai díjszabás szerint postázok, többnyire ajánlott küldeményként. Simán csak a vevő saját felelősségére adom fel, mert ha elvész nem tudjuk kerestetni!
Utánvéttel nem küldök csomagot!!!!! !!!
Fizetési lehetőségek: - személyes átvétel esetén kp, postázásnál banki átutalás, banki befizetés, vagy rózsaszín csekken a címemre!!!!
Több dolog vásárlása esetén természetesen egy csomagban küldöm a megnyert termékeket, egy postaköltségen. A pénz megérkezését követően 24 órán belül igyekszem a terméket feladni!
Köszönöm a figyelmet! Kellemes böngészést!
magdalin


Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-08-06 21:58
. Lego Basic kislányoknak, vadi új, - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése