2013. április 4., csütörtök

Pumpa Lábpumpa II aknás lábpumpa nyomásmérővel kie - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Pumpa Lábpumpa II aknás lábpumpa nyomásmérővel kiegészítőkkelKi gondolta volna 100-150 évvel ezelőtt, hogy a nagy felfedezések milyen gondok forrását képezik a nem is távoli jövőben? A fáraók korában történt felfedezés, miszerint a Piramisok köveit görgőkön, akkoriban fa rudakon egyszerűbb tolni. Ebből a felfedezésből pár ezer év alatt eljutottunk a kocsi fakerekéhez, majd az autó kerekéhez. Ezen két kerék között egy hatalmas probléma a különbség. Míg a lovaskocsi kerekét cserélni lehetett csak, és nem szúrta ki a tüske, addig az autó kerekéről ez nem mondható el. Akkor még nem is beszéltem a kerékpár és a motor kerekéről. De a szelepekről sem. Tehát adva van egy kerék, szon gumi, de még így nem lehet használni! Na itt jövünk mi a képbe! Párezer év találmányainak eredményét kínáljuk eladásra a PUMPÁT! A lábpumpa az amivel használhatóvá tudjuk tenni a kereket!
Lábpumpa nyomásmérővel 2 aknás. Kis méretének köszönhetően bárhol elfér, bármikor elővehető, bármit fel lehet vele fújni. A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően akár kerékpár akár strandlabda nem okoz fejtörést. Elő a pupmával és levegőt bele. Levegőt mindenbe, akár a levegőbe is!!
1db 2 aknás lábpumpa
1db kerékpár szelep átalakító
1db strandlabda átalakító
A nyomásmérő a pumpára van építve
Külsérelmi nyomok esetén a garancia megszűnik
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2013-04-23 09:02
. Pumpa Lábpumpa II aknás lábpumpa nyomásmérővel kie - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése