2013. augusztus 31., szombat

ACAI vitamin koleszterin öregedés 3000mg 120db - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

NYUGATINÁL AZONNAL ÁTVEHETŐ!
120 db lágyzselatin kapszula
3000mg
Adagolás 2 szem naponta!
Új, bontatlan csomagolásban!
A vitaminról:
Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó az amazóniai esőerdőben növő gyümölcs, melynek gyógyító hatása legendás.
Az acai bogyóban 10-szer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és 2x annyi, mint a kékáfonyában és a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcs­nek tartják a világon, mivel nagyon sok vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, étkezési rostot tartalmaz.
A kutatások szerint elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését, csökkenti a koleszterin-szintet és segít megállítani az idő előtti öregedést. Az emészthetetlen rostok csökkentik egyes rákfajták kialakulásának a veszélyét is.
A benne lévő omega 6 és 9 zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásá­hoz és regenerálódásához, segítenek meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat, csökkentik az LDL, és fenntartják a HDL koleszterin-szintet. Az acai zsírsav aránya olyan, mint az olíva olajban. A gyümölcs majdnem tökéletes aminósav összeállítást tartalmaz. Az aminósavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, regenerációjához, fejlődéséhez, és az állóképesség, erő, folyamatos energiaellátás biztosításához. Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Bőséges forrása az antocianinoknak, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját alkot­ják. Az antocianinok akár 50 %-kal is tudják javítani az inzulin termelést!
Rendkívül gazdag szerves növényi fehérjében, ami emésztéskor nem termel koleszterint, könnyebben lebontató és szállítható az izmokhoz, mint az állati fehérje. Gazdag szénhidrátokban is, ami a munkához, mozgáshoz, sportoláshoz szükséges energiával látja el a szervezetet.
Az acai bogyók proantocianidin  tartalma segít az egészséges szív- és érrendszer, valamint emésztő rendszer megteremtésében, hála a benne található mono telítetlen zsírsavak, étkezési rostok és fitoszterolok szinergiájának. Az acai tartalmaz növényi szterolokat, köztük beta-szitoszterolt. Ma a szterolokat jóindulatú prosztata hiperplázia (=megnagyobbodás) kezelésére használják.
Az Acaiban található teobromin nyújtott hatá­sú hangulatjavító stimuláns.
Vizelethajtó, értágító és szívizom-stimuláló hatása segíti a szervezetet. Légút-tágítóként is működik, amivel segít megnyitni a levegő útját a tüdőben. A megnöve­kedett kapacitás segíti az oxigén bevitelét, ezáltal növeli az állóképességet, erőt és sportteljesítményt.
Az acaiban található fitoszterolok növényi sejthártyák komplex vegyületei, és segítenek szív-és keringési problémák és az emésztőrendszer problémái esetén.
 
Márka: Puritans Pride
Ha biztosan szeretnéd a terméket, de csak 1 hét múlva tudsz fizetni, nem jelent gondot! Villámáron van minden, üsd le nyugodtan, a többit megbeszéljük!
ÁTVÉTEL VAGY POSTÁZÁS: Mindent postázok is, de személyesen is átvehetőek Budapesten a nyugati pályaudvartól nem messze, bizonyos esetekben - körülbelül 2 hetente - járok a 19. kerületben is, ha belefér pár nap csúszás az átvételben, akkor ott is meg tudom oldani. (Kispesti Skála környékén )
Ha bármilyen kérdésed lenne írj bátran, általában gép közelben vagyok és gyorsan válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Ha van egy kis időd nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-19 10:38
. ACAI vitamin koleszterin öregedés 3000mg 120db - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése