2013. augusztus 27., kedd

Méhészet-1946-RITKA - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdvözöllek Kedves Látogató !!!
Ezen aukcióval egy időben  több , igazán ritka/antik  művet  töltöttem  fel aukcióra!
Érdemes  tüzetesen áttekinteni  kínálatom..... ..... ..... ... és licitálni, mert  ha  lemaradsz ,  ki tudja  mikor  lesz  újra  lehetőséged ....! !!!!! !!!!! !
Minden 1  Ft ról  indul..... ..... ..... ..... ..... .. így  biztosan  megtalálja új  gazdáját  !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
Jelen aukció  tárgya :
 
Ignácz Sándor Méhészet
 
1946.
 
Tartalomból :
 
A méhészet haszna , - A méhes helye , - A kas és a különféle kaptárak , - Ignácz féle óriáskaptár , - Ignácz féle tükröskaptár , - Különféle kaptárak nevei és azoknak keretméretei , - Számozott kaptár és törzskönyv , - Törzskönyvminta , - A viasz és lép , - A méhegyedek , - A méhek külseje és szervezete , - A méhanya , - A here , - A munkásméh , - A méhek táplálkozása , - Virágpor és pörkölt liszt , - Mire van még szükségük a méheknek , - A méhek betegségei , - Vérhas vagy hasmenés , - A méhek ellenségei , - Méhészeti eszközök , - Méhfajok , - A méhek vásárlása , - A méhek szállítása , - Hogyan bánjunk a méhekkel , - Tavaszi első átvizsgálás , - Nagy átvizsgálás , - A mézhiány pótlása , - Az anyátlanság és az álanyás családok , - A rablás és az  ellene  való  védekezés , - Vérfelfrissítés , - Gyönge családok egyesítése , - Családok további  gondozása , - Gyönga családok felerősítése , - Itatás és serkentő etetés , - Tartalékanyák neveltetése , - Hogyan adjuk be a  tartalékanyát az anyátlan családoknak , - A mézgyűjtés kihasználása , - Hogyan érhetünk el  több termést , - A kas keretes mézkamrája , - A mézkamra megnyitása , - Mi a teendő a főhordás alatt , - Mikor vegyük el a mézet , és  hogyan , - A méz kipörgetése , - Mézecet készítése , - A méz és annak eltartása , - A rajzás , - Előraj , - Másodraj , vagy utóraj , - A rajok befogása és elhelyezése , - Az összeszállt rajok szétválasztása , - A rajzás korlátozása , - A műraj készítése , - A rajok gondozása , - Rajzás utáni teendők , - Vándorlás a méhekkel , - A méhek lehajtása a költőűrbe , - Betelelés , - Lekénezésre szánt kasos méhcsaládok leszédítése , - A méhek téli etetése , - Kasból való áttelepítés kaptárba , - Betakarás , - A méhek téli gondozása , - Tisztulási kirepülés , - Mézelő növények , - A viasz kiolvasztása , - A műlép készítése , és keretbe való ragasztása , - Havi tennivalók a méhesben , - Méhészeti szempontból fontos állami intézmények , - Méhészeti szaklapok
 
Tehát  látható , hoigx részletesen taglalja a  méhészkedéshez  szükséges  összes  információt!
 
A könyv erős  kötésű !
 
Sajnos a  címlapja  hiányzik , mit látható is , de  ettől  a lényeg olvasható!!!
 
Ritka  darab!
Postázás a Magyar Posta  aktuális  díjtáblázata szerint , ajánlott  levélként , vagy  csomagként , előre  utalás  után !
Kérdésekre  szívesen  válaszolok!
Licit törlés  nincs..... nem  volt..... ..... ..... ..... . nem is lesz..... ..... ..... ..... . ezért  figyelmesen olvasd  el a  leírtakat, és  kérdezz ha  valami nem  tiszta..... ..... .!
Sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-29 18:42
. Méhészet-1946-RITKA - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése